Foto-Foto: Roy Vai Ratusan ribu masyarakat Bali, wisatawan domestik dan mancanegara memadati kawasan Puri Peliatan, Ubud, Bali tempat diselenggarakannya Kabupaten Gianyar, Bali, penghormatan terakhir terhadap almarhum Anak Agung Niang Rai (78), ibunda Bupati Gianyar Tjokorda Oka Artha Ardana Sukawati. Kawasan ubud...
Dening: Anung Winoto (1) GAJAH Mada mujudake wong agung sing wis kawentar. Minangka tokoh agung, lumrah yen ana sing tansah ngagung-agungake, nanging uga nacad kana kene. Gajah Mada minangka wong agung kang kondhang wis dadi sumber crita kang tansah narik kawigaten. Ing...